maandag 10 juni 2019

Maandag 10-6-2019: Weer terug naar Vegas

Helaas vandaag alweer de laatste dag in Zion, en eigenlijk ook de laatste dag van de vakantie. We vliegen wel pas morgen terug, maar aangezien we al om 7.00 uur op het vliegveld moeten zijn, telt dat niet meer echt als vakantiedag….
We maken nog even van de ochtend gebruik om de Canyon Overlook wandeling in Zion te doen. Het ligt buiten de hoofdcanyon, en we moeten er met de auto heen; we gaan vroeg, want het is een populaire wandeling, en de parkeerplaats is erg klein, dus we hebben meer kans op een plekje als we vroeg zijn. Om half negen komen we de parkeerplaats op en parkeren op het één na laatste plekje, mazzel dus. Dit is zo’n leuke wandeling omdat hij niet te lang is,  niet te steil en afwisselend qua lopen met hier en daar wat klauterwerk tussendoor. En toch een prachtig uitzicht aan het einde! Er staat officieel een uurtje voor, maar bijna twee uur uur later staan we pas weer bij de auto; veel tijd genomen voor foto’s en voor genieten van het uitzicht.










Dan wordt het echt tijd om afscheid te nemen van Zion, we vertrekken weer richting Las Vegas. Is in principe drie uur rijden, maar we winnen weer een uur terug vandaag, en na de gebruikelijke file rond Las Vegas zijn we rond twee uur bij ons appartement-hotel. Even zwemmen, even lezen, even what’s appen en om zes uur gaan we uit eten bij een buffetrestaurant, de Gold Coast, lekker goedkoop, $16,99 p.p. en genoeg keus. Dat hebben toen we aankwamen in Las Vegas niet gedaan, dus vandaag hebben we dat nog tegoed. Daarna op tijd naar bed, want morgen dus heel vroeg de wekker en helaas weer terug naar huis….


2 opmerkingen: